Ochrana osobních údajů - jak pracujeme s údaji

Ochrana osobních údajů

  Provozovatel

GRAND – PRACOVNÍ ODĚVY s.r.o.
Karola Sliwky 783/2a
733 01 Karviná - Fryštát

  IČ: 29451752
  DIČ: CZ29451752

Spisová značka C 54309 vedená u Krajského soudu v Ostravě, datum zápisu 15. září 2012

1. Společnost GRAND – PRACOVNÍ ODĚVY s.r.o. (dále jen provozovatel) jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje kupujících za následujícími účely:

  • uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány provozovatelem, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování kupních smluv prostřednictvím webových stránek, a nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího, přičemž pro tento účel zpracovává provozovatel osobní údaje kupujících pouze s jejich souhlasem po dobu 5 let od udělení tohoto souhlasu, nezruší-li kupující svůj souhlas se zpracováním tohoto údaje dříve.

2. Provozovatel osobní údaje kupujících uchovává v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Osobní údaje kupujících jsou zpracovávány automatizovaně a jsou zabezpečeny proti neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i jinému zneužití. Provozovatel archivuje rovněž poptávky kupujícího vytvořené prostřednictvím webové schránky, a to po dobu 5 let od jejich vzniku.

3. Provozovatel může zpracováním osobních údajů kupujícího pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Pověřeným zpracovatelem osobních údajů může být zejména agentura zajišťující technický provoz těchto webových stránek, či dodavatel zboží.

4. Kupující má ve smyslu § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají, a právo požadovat vysvětlení, dále právo požadovat blokování, opravu, doplnění nebo likvidaci svých osobních údajů. Kupující má rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

5. Kupující, který udělil provozovateli souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely nabízení zboží a služeb je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat na adrese provozovatele.

nebo e-mailem na adrese Souhlas se zasíláním obchodních sdělení elektronickou formou může kupující odmítnout i při zasílání každé jednotlivé zprávy. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů až do doby takového odvolání.




Ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy a obuv

Velkoobchod a maloobchod - ochranné pracovní oděvy, pracovní boty, přilby, rukavice, drogerie, tabulky a značení a další OOPP

  Prodejna GRAND

Velkoobchod a maloobchod GRAND – PRACOVNÍ ODĚVY s.r.o. nabízí ochranné pracovní pomůcky, pracovní boty, oblečení, rukavice, přilby, produkty pro ochranu a bezpečnost, drogerii, bezpečnostní tabulky, cedule, značení a další OOPP zboží. Jsme na trhu již 26 let. Prodejna Karviná, rozvoz po domluvě Ostrava a okolí. Zasíláme po celé ČR a na Slovensko.



www.Grand.cz

  Novinky E-shopu
  • Pracovní oděvy
    Pracovní oděv je významná součást pracovních podmínek v mnoha oborech lidské činnosti. Nejedná se jen o obecně známé montérky.
  • OOPP - Osobní ochranné pracovní prostředky
    Pracovní ochranné pomůcky slouží jako doplňky k zajištění BOZP na pracovištích (například osobní dozimetr). Nesmí být však zaměňovány s osobními ochrannými pracovními prostředky. OOPP zahrnující širokou škálu prostředků chránících nejrůznější části těla před riziky spojenými s výkonem určité pracovní činnosti.
  Rychlý kontakt
  GRAND – PRACOVNÍ ODĚVY s.r.o.

Karola Sliwky 783/2a
733 01 Karviná-Fryštát

+420 599 525 515
 
  www.grand.cz

  IČ: 29451752
  DIČ: CZ29451752


  Platební karty

Přijímáme většinu platebních karet.